Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Bureau Ganzenveer 2.0 wordt DeVolle200

Soms is het tijd voor iets nieuws. Die tijd is voor mij ook aangebroken. Ik vind websites bouwen en copywriting verzorgen voor zelfstandige dienstverleners heel leuk, maar merk dat ik ook erg enthousiast word van de extra’s: de coaching van beginnende ondernemers.

De afgelopen tijd nam de vraag daarnaar ook steeds meer toe. Tijd dus om daarvoor een plek in te ruimen in mijn bedrijf.

Bureau Ganzenveer 2.0 wordt daarom DeVolle200.

Veelgestelde vragen

Waar staat DeVolle200 voor?

De naam Bureau Ganzenveer 2.0 slaat vooral op schrijven (ganzenveer) en nieuwe media (2.0), terwijl DeVolle200 staat voor o.a.:

 • de volle 200{8e8c2691915c24763fc028930ca1e490a9ddc5a61c3a70ba035c28e422ad5c36} van mijn potentie benutten = met o.a. coaching en andere talenten beginnende ondernemers verder helpen
 • mijn klanten helpen ontdekken waar zij voor de volle 200{8e8c2691915c24763fc028930ca1e490a9ddc5a61c3a70ba035c28e422ad5c36} voor willen gaan en ze 200{8e8c2691915c24763fc028930ca1e490a9ddc5a61c3a70ba035c28e422ad5c36} zelfvertrouwen geven dat hun droom haalbaar is. Plus concrete actiepunten om bij hun einddoel te komen.
 • vol gas vooruit om jezelf te ontwikkelen (geldt voor mij en mijn klanten). “Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd”, zeg ik vaak.

Het gaat dus over alles uit jezelf halen, vol liefde en energie voor je nieuwe bedrijf gaan enz. enz. Vaak zitten er meerdere lagen in jezelf, die je daardoor dan weer leert kennen en benutten. En dit alles komt ook in m’n logo tot uitdrukking, incl. gelaagdheid. Houd www.devolle200.nl in de gaten!

Deze nieuwe naam dekt dus een veel bredere lading. Trouwens… Hij is ook lekker kort en krachtig, net als ik zelf 😉

Ofwel… DeVolle200 staat voor:

 • de emmer die overloopt van energie en blijdschap, omdat je doet wat je leuk vindt
 • energie die je vleugels geeft, waardoor je snel stappen zet in je bedrijf (en vaak ook je privéleven)
 • geïnspireerd zijn

Een nieuwe website is in de maak, inclusief logo en volledig andere huisstijl. (Daar kijk je nu naar.)

Blijf je mijn site nog wel ondersteunen?

Jazeker! Je kunt nog steeds met al je vragen over je website bij mij terecht. Ik blijf je net zo graag helpen. En mocht ik daar in de toekomst anders over denken, dan laat ik je dat uiteraard zeer tijdig weten én zorg ik ervoor dat een goede bouwer de zorg voor jouw website overneemt. Maar dat is voorlopig niet aan de orde.

Maak je nog nieuwe sites? En teksten?

Ook dat blijf ik doen.

Wat voor diensten ga je dan nu aanbieden?

In totaal 4. Naast nieuwe websites bouwen en copywriting verzorgen, komen er 2 nieuwe bij:

 1. Een instapdienst, waarbij ik je help te ontdekken wat jouw ondernemersdroom is en welke concrete stappen je NU kunt zetten om die te realiseren. We maken letterlijk een stappenplan voor de opzet van jouw bedrijf.
 2. Een traject van een half jaar. Hierin begeleid ik je om je bedrijf ook daadwerkelijk op te zetten. Op een slimme manier, zodat je ook echt vrijheid ervaart en je werk niet een kopie is van je werk in loondienst, maar dan zonder collega’s.

Over de instapdienst

Je leest er alles over op deze pagina.

Een tipje van de sluier… De resultaten die je boekt:

 • een helder stappenplan om jouw bedrijf op te zetten
 • concrete acties waar je NU mee aan de slag kunt
 • veel inspiratie, zelfvertrouwen en energie om aan de slag te gaan

Lisa’s ervaring met de instapdienst

“De aparte en letterlijke stappen gaven mij een helikopterview van hoe het pad naar mijn droom eruitziet. Ik realiseerde me dat je stap voor stap moet werken en niet alles in 1 keer voor elkaar moet willen hebben.

Ik ben gaan inzien dat mijn droom om als ondernemer aan de slag te gaan niet onrealistisch is. Ik heb nu een concreet beeld welke stap ik als eerste moet zetten. Het voelt niet langer als een grote zwarte afgrond waar ik in zou springen.

Door jouw coaching tijdens de sessie heb ik een nieuw hervonden energie en drive om zo snel mogelijk te beginnen met mijn bedrijf opstarten.”

Binnenkort volgt hierover meer informatie. Wil je nu alvast meer weten? Meld je dan aan voor een instapgesprek via hieke@devolle200.nl of bel 06-24794419.

Heb je andere vragen?

Stel ze hieronder in de comments, bel 06-24794419 of mail naar hieke@devolle200.nl.


 • Wat superleuk! Heel veel succes met je vernieuwde koers!

 • Let op!

  Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
  Ik snap het
  >