Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Ik wil de rest van het jaar onder een dekentje!


More...

Sinds 2017 ben ik officieel gecertificieerd zachtwerkencoach. Ik kan jou leren zacht werken. Om alle onderdelen te laten passen in jóuw leven, zowel privé als in je werk. En dat is voor iedereen weer anders. Het gave is: daar is deze methode volledig op ingericht.

Op de pagina over zacht werken vind je meer informatie. Wil je meteen een gratis gesprek inplannen om te zien of het wat voor je is? Dat kan natuurlijk ook - via het contactformulier.​​​


 • Sander schreef:

  De tip van zaken één-voor-één oppakken werkt absoluut! Het valt alleen niet altijd even mee, want je wilt ook goed bereikbaar zijn voor je klanten… Telefoon en e-mail uit vind ik niet echt een optie.

  • Hieke schreef:

   Hoi Sander,

   Dank voor je reactie! Ik dacht er in het begin ook zo over. Maar toen ik tóch mijn mail en telefoon alleen op gezette tijden aanzette, werkte dat prima. Men vind mij nog steeds snel reageren en de mails bijhouden kost me nu veel minder tijd. Paar keer per dag alles wegwerken bijv. kan een goede optie zijn. Ochend, middag, avond, om eens wat te noemen.

 • Let op!

  Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
  Ik snap het
  >