Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Het leven gaat niet over rozen. Het gaat ook over hun doornen…

… die gaatjes prikken.

De rozen in mijn leven zijn talloos: ondernemen en werken aan creatieve projecten. Zo heb ik onlangs mijn fotografiehobby weer serieus opgepakt met leerdoelen en al, zoals je in deze post kunt zien en lezen. Ik ben sindsdien een eigen, minimalistische en abstracte stijl aan het ontwikkelen (zie verderop) en vind beperking daarbij – heel onverwacht – heerlijk. Die eigen stijl loopt parallel aan mijn dagelijks leven, waarin ik ook steeds minimalistischer word.

Maar het is compleet tegengesteld aan hoe ik graag mijn werkende leven vul. Ik wil zeer uiteenlopende dingen doen en combineren, en zo veel mogelijk kennis, kunde, ervaring en talenten inzetten om problemen op te lossen en mensen uit te dagen zo veel mogelijk uit hun leven te halen. De enige beperking die fijn is: de tijdsomvang van een opdracht. Steeds een nieuwe uitdaging of nieuw probleem om op te lossen en dan weer door! Nieuwe prikkels, nieuwe dingen leren… Daarvan ga ik helemaal aan. Ideeën en oplossingen ontstaan in contact met anderen.

Zoals bij de lessen van mijn leerlingen: steeds weer op een andere manier de (nieuwe) stof uitleggen. Heerlijk om dan uit te zoeken wat aansluit bij die persoon. Vaste klanten, voor wie ik het heerlijk vind om te werken, naast de vele wisselende dingen.

De doorns zijn er echter ook: dat ik die talenten op dit moment voor maar weinig anderen kan inzetten en vooral voor mezelf bezig ben, steekt me wel een beetje. En eerlijk is eerlijk: voor mezelf bezig zijn, prikt op zijn beurt ook weer gaatjes in mijn financiën 🙂 Gelukkig helpt het universum me wel altijd weer.

Maar toch… Leuk hoor, dat ik zo veel weet en kan, maar ik mis mensen helpen met mijn creativiteit.

Daarom deze post.

Oproep: rozenbladeren (uitdagingen) gezocht

“Maar wat zoek je dan, Hieke?” Nou… Mensen die mijn kennis, ervaring en talenten kunnen gebruiken.

Bijvoorbeeld ondernemers die mij inhuren voor o.a. copywriting of (zacht werken)coaching of bedrijven die het heerlijk vinden om complexe problemen over de schutting te gooien begeleid door een carte blanche. “Hier, Hieke, zoek het maar uit en regel de mensen die je nodig hebt om dit op te lossen. Om de nodige verbeteringen door te voeren.”

Ik heb 1.000 dingen gedaan en combineer graag alles voor de beste oplossing voor jou. Kijk maar eens op www.devolle200.nl/werk-met-mij om een idee te krijgen.

Je hebt het meeste aan mij als creatieve problemsolverprobleemoplosser die je begeleidt van concept t/m resultaat. Maakt niet uit op welk vlak, dankzij mijn ervaring in vele werkvelden, mijn hoge leertempo en mijn helikopterview. Ik heb in no time overzicht en zie wat er moet gebeuren en hoe dat het beste aan te pakken. Dat regel ik dan vervolgens en liefst help ik ook nog met de uitvoering. Een verbeterbrein, noemde iemand dat. Ik kom vrijwel altijd met overkoepelende, integrale oplossingen.

Prikkelende oplossingen die jouw doornige kwestie ombuigen in een bos rozen.

Heb je een helpende hand nodig? Of beter gezegd: een verbeterbrein met talloze ideeën en laatjes met kennis en kunde en nieuwe verbindingen daartussen, evt. gecombineerd met die handjes? Laten we dan eens ’n kömke thee drinken en verder praten.

En eh… Ken je iemand die mij kan inzetten? Deel dit dan gerust. Alvast bedankt!


Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>