Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Omdenken is niet alleen voor positivo’s – misschien wel JUIST niet

“Overwinteren is eigenlijk doorzomeren”, straalt er vandaag heel blij van mijn scheurkalender in m’n gezicht.

Dat klopt héél letterlijk, want terwijl ik dit schrijf, zit ik op Gran Canaria te overwinteren in de warmte van de zon. De kille winterkou van Nederland heb ik achter me gelaten. Typisch zacht werken.

Een ander kenmerk van zacht werken, dat hierin verscholen ligt, is omdenken. En dan specifiek van negativiteit (schaarste) naar positiviteit (overvloed).

Kortom: in zo’n ogenschijnlijk simpele woordgrap op ’n scheurkalender ligt een hele wereld verborgen. En dan heb ik er nog maar ’n klein beetje van laten zien.

Wil je meer weten van die wereld van zacht werken? Download dan het eerste deel van het boek Een zaak van zacht werken bijna boven aan de pagina Zacht werken. Met uitleg en vooral ook nuttige maar speelse oefeningen, zodat je ervaart wat het met je doet.

“Overwinteren is eigenlijk doorzomeren”, straalt er vandaag heel blij van mijn scheurkalender in m’n gezicht.

Dat klopt héél letterlijk, want terwijl ik dit schrijf, zit ik op Gran Canaria te overwinteren in de warmte van de zon. De kille winterkou van Nederland heb ik achter me gelaten. Typisch zacht werken.

Een ander kenmerk van zacht werken, dat hierin verscholen ligt, is omdenken. En dan specifiek van negativiteit (schaarste) naar positiviteit (overvloed).

Kortom: in zo’n ogenschijnlijk simpele woordgrap op ’n scheurkalender ligt een hele wereld verborgen. En dan heb ik er nog maar ’n klein beetje van laten zien.

Wil je meer weten van die wereld van zacht werken? Download dan het eerste deel van het boek Een zaak van zacht werken bijna boven aan de pagina Zacht werken. Met uitleg en vooral ook nuttige maar speelse oefeningen, zodat je ervaart wat het met je doet.


Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>