Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Hoe je nooit meer klanten en omzet misloopt

Ronald kan niet wachten tot hij morgenmiddag lekker met vakantie gaat. Heeeerlijk – en echt verdiend. Hij heeft de afgelopen tijd immers keihard gewerkt en lange dagen gemaakt, zodat hij alles op tijd af had. Nu, zaterdagavond, pakt hij zijn koffer in voor een weekje winterzon.

Terwijl hij zijn korte broek minutieus opvouwt en op de stapel vakantiekleding legt, realiseert hij zich dat hij toch nog wat is vergeten.

Hij zou uiterlijk woensdag zijn blogartikel en zijn nieuwe aanbieding naar zijn webbouwer mailen, zodat de website vrijdag bijgewerkt zou zijn. Belangrijk, want Ronald heeft gisteravond nog zijn nieuwsbrief klaargezet waarin hij mensen oproept om zijn artikel te lezen en zijn aanbieding te kopen. En die nieuwsbrief wordt altijd op zondagavond verstuurd. Hij mijmert: “Dan zit ik al lekker in het vliegtuig…”

Niet professioneel

Maar met een schok keert Ronald terug naar de werkelijkheid. “Sh*t! Hoe los ik dat nou op?! Straks lezen die mensen mijn nieuwsbrief en klikken ze op linkjes naar niet-bestaande pagina’s. Dat staat echt superonprofessioneel! Hier verlies ik vast klanten mee – en veel omzet.” Hij baalt ervan dat hij zelf zijn website niet kan aanpassen, anders had hij het nu nog even gauw gedaan. En die bouwer is in het weekend niet bereikbaar – dat weet Ronald inmiddels wel uit ervaring…

De redding is nabij

Helaas is Ronald niet de enige zzp’er die afhankelijk is van zijn websitebouwer om zijn site up-to-date te houden. Maar gelukkig is dit probleem vrij eenvoudig op te lossen. Met een website van mij loop je geen klanten en omzet meer mis. Want je kunt hem altijd en overal bijwerken, als je maar internet hebt, en hij is heel gebruiksvriendelijk.

Onafhankelijk

Zou het niet geweldig zijn om onafhankelijk te zijn van anderen? Dat je je website kan bijwerken waar en wanneer het jou uitkomt en geen imagoschade (meer) oploopt? En – niet onbelangrijk – dat je geen klanten en omzet meer misloopt?

Dat kan! Als je de volgende stappen zet, ben je al dicht bij je onafhankelijkheid:

  1. Zorg dat je website is gebouwd met WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem dat online draait, zodat je er altijd bij kan.
  2. Volg een goede cursus, zodat je de fijne kneepjes van WordPress leert kennen.
  3. Combineer tip 1 en 2 en maak samen met een webbouwer je WordPress-website. Maak hem onder zijn of haar leiding, zodat je meteen vertrouwd raakt met de handelingen.

 

Dus: wil jij onafhankelijk worden en je website bijwerken wanneer het jou uitkomt? Totally in control zonder stress? Zorg er dan voor dat je een WordPress-site hebt. Laat hem ombouwen of leer WordPress te gebruiken, als je site al met dit systeem werkt.

Ik help je als zeer ervaren docent/trainer én websitebouwer graag op weg in de wondere WordPress-wereld. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>