Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Levensvragen – Promo

Vragen. Iedereen heeft ze. Ondernemers misschien nog wel meer dan gemiddeld.

Daar gaat deze serie over. Over vragen die jij en andere mensen stellen. Mijn antwoorden zijn toegespitst op ontspannen ondernemen en leven. Werk en privé dus.

Insert Video
Insert Video
Insert Video

More...

Transcriptie

Vragen. Iedereen heeft ze, ondernemers misschien nog wel meer dan gemiddeld. Hoe krijg ik klanten? Moet ik behalve Twitter, Facebook en LinkedIn ook op Pinterest en Instagram? Zal ik zus of zal ik zo?

Ondernemers willen verder komen, ondanks of dankzij hun vragen, maar voelen ook weerstand. De Ja-maar-modus… We belanden er allemaal wel eens in.

Hoe mooi dus dat er een Ja-maar-kaartenset is met levensvragen! Ik kreeg ‘m van een vriendin en raakte instant geïnspireerd. “Hier kunnen ondernemers zó veel aan hebben!” dacht ik meteen toen ik ze doornam. Ik selecteerde de meest prikkelende vragen voor je en geef je in 19 filmpjes MIJN antwoorden en visie mee, om jou ALS ONDERNEMER aan het denken te zetten én in actie te laten komen. Zodat jij je leven en bedrijf gaat vormgeven naar je eigen normen en waarden.

Doe er je voordeel mee! De volledige serie vind je op www.devolle200.nl/levensvragen.

Voor deze serie gebruik ik met toestemming enkele ‘Levensvragen’-kaarten van Omdenken, zie www.omdenken.nl/winkel.

Insert Video

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>