Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Dank voor je bericht!

Hartelijk dank voor je bericht! Je kunt op werkdagen binnen 24 uur antwoord verwachten.

Natuurlijk help ik je graag verder dan met alleen het antwoord op je vraag of opmerking. Bijvoorbeeld met:

  • mijn test om te checken of je geschikt bent als ondernemer
  • gratis hoofdstukken én oefeningen uit het boek Een zaak van zacht werken
  • mijn videoserie die je op humorvolle wijze beginnersfouten van ondernemers laat (in)zien en je daarmee een voorsprong geeft op je concurrentie
  • mijn checklist voor een wervende website

Deze cadeaus vind je in mijn CaDoos.

Ik kan je ook helpen met een gratis gesprek.

Gratis gesprek

In een half uur verkennen we wat jij nodig hebt. Interesse? Meld je dan onder aan deze pagina aan.

Hartelijke groet,

Zie onder of mail naar hieke [at] devolle200 [punt] nl

06-24794419

NB: mijn telefoon staat vrijwel altijd op stil, zodat ik ongestoord kan werken. Mailen is verreweg de snelste manier om me te bereiken.

Jij drukte me met de neus op de feiten

Vooraf bekeek ik je site en las ik over je achtergrond; ik twijfelde of je marketingtechnisch kon bieden wat ik nodig had. Ik was met een andere bouwer aan de slag gegaan, maar miste nog een voortraject: wie is mijn doelgroep en wat doe ik precies? Dat moest ik veel duidelijker formuleren. Daar hikte ik al een tijdje tegenaan.

Tijdens ons telefoongesprek kreeg ik al gauw het gevoel dat jij me kon helpen. Dat was ook zo, want dankzij onze sessie heb ik nu onder meer een concrete doelgroep die heel anders is dan ik verwachtte, heb ik een duidelijke indeling en opbouw van mijn website (wat moet waar), weet ik wat te doen met mijn logo, en zie ik het belang van een goede tagline, die verduidelijkt wat je doet.

De gezamenlijke middag was voor mij een goede ervaring, die ik anderen zéker aanbeveel.

Suzanne van der Poel Coach

Gratis gesprek aanvragen

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>