Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Levensvragen – Afl. 8. Moet ik mijn huidige werk met meer passie doen?

Wat denk je zelf? 😉

Nee, ff serieus. Ik heb natuurlijk wel m'n mening hierover, kijk maar.

Insert Video
Insert Video
Insert Video

More...

Transcriptie

Bij deze vraag horen alle alarmbellen af te gaan. Ik bedoel: ‘moeten’ en ‘passie’ verhouden zich tot elkaar als water en vuur! Het meest simpele voorbeeld hiervan dat iedere volwassene wel kent, is… Nee, sorry, dat gaat hier te ver 😉

Als je geen passie meer voelt voor je werk, is het tijd om een andere baan te zoeken of ondernemer te worden en het leven te creëren waar jij blij van wordt. Dan doe je vanzelf al iets waar je enthousiast van wordt – werk waar je je passie of meerdere passies in kwijt kan.

Meer kan ik er niet van maken… Of nou ja… Er is nog 1 ding dat ik je wil meegeven als je besluit om te gaan ondernemen. Zet je bedrijf in 1x slim op, dat bespaart je een hoop tijd, geld en frustratie.

Natuurlijk help ik je er graag bij. Neem contact op voor een gratis gesprek, dan verkennen we wat jij nodig hebt. Mail naar hieke@devolle200.nl.

Voor deze serie gebruik ik met toestemming enkele ‘Levensvragen’-kaarten van Omdenken, zie www.omdenken.nl/winkel.

Insert Video

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>