Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Hoe val jij op?

Dit kwam ik vorige week tegen. Het viel positief op. Ik bleef stilstaan, keek ernaar en voelde een glimlach op mijn gezicht verschijnen. Hoe verder ik las, hoe dichter mijn mondhoeken bij mijn oren kwamen te zitten.

Ik werd er zó blij van! Mensen spraken me ook aan: “Leuk hè?!” Volslagen vreemden, die net als ik niets te maken hadden met het adverterende bedrijf.

Jij kan dit principe ook gebruiken

Positief opvallen en je onderscheiden – jij kan dat ook! Het mooiste is als je een klik kan creëren met de ander door ’n positieve ervaring mee te geven. Dan maak je jezelf onvergetelijk. Maarrrrrr let op! Doe dit alleen als het bij jou past.

Hoe val jij op? Denk daar eens over na en zet je antwoord hieronder als commentaar. Ik ben huuul benieuwd 😉

Heb je wat hulp nodig om je te onderscheiden? Om je te profileren, maar wel op ’n manier die trouw is aan jou? Check dan m’n videoserie ‘Je profileren kun je leren‘.


Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het
>